lauantai 11. elokuuta 2018

Q&A Vastaukset [Osa 2] & [Osa 3]

Osa 2


Osa 38 kommenttia:

 1. Kiitos videosta :) mutta et vastannut kaikkiin kysymyksiin, jäi montakin kysymystä joihin et vastannut. Saisit hyvin tehtyä vielä Q&A vastausvideo 3 noista kysymyksistä joihin et vastannut. Siellä oli ihan asiallisia kysymyksiä. Kun pyydät meiltä kysymyksiä ja sitten et niihin vastaa niin ei se kivaa ole...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en koe tarvetta henkilökohtaisiin kysymyksiin vastata. Se on minun päätöksissä mihin kysymyksiin vastaan ja siitä turha loukkaantua!. :) Teen näillä näkymin kolmannen osan mutta käyn töissä joten videoita ei nyt ole enää tällä viikolla tulossa katsotaan ehdinkö ensiviikolla sen tehdä.

   Poista
 2. Hei! Kiitos videosta! Olitkohan mahtanut tulostaa tuon paperin käsiisi jo ennen noita viimeisiä saamiasi kysymyksiä blogin puolelle? Siellä oli kyllä mielenkiintoisia kysymyksiä joihin olisi ollut kiva saada vastaus :) mahtaisiko tosiaan olla vielä kolmannen q&a paikka? Ne on ehdottomasti mukavia katsottavia. Hyvää kesän jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn kysymykset vielä kerran läpi ja katson loput kysymykset.

   Poista
 3. Siis mielestäsi ne kaikki loput kysymykset oli henkilökohtaisia. Noihin kysymyksiin voi ihan kuka vaan vastata, aivan normitavallisia kysymyksiä. Mutta kiva että teet kolmannen vastausvideon kun ehdit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin kolmannen osan tähän samaan julkaisuun. Kiitos vielä kaikille kysymyksistä! :)

   Poista
 4. Hei! Kiitos kolmannen kysymysvideon toteuttamisesta :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)