maanantai 4. kesäkuuta 2018

Anne H - SyntymäpäiväVlogi osa 2

Viimeisessä osassa leivotaan kakku Nro.2, nauretaan  lahjoja avattaessa.  Illan kruunaa YleXPop-tapahtuma Eikai sitä muuta tarvitse sanoa, nauttikaa  videosta :-) 

                                                 


VlogiVideo: 

Juontajat  
Juontajat herätteli yleisöä .... 
Aleksanteri Hakaniemi esiintyi ensimmäisenä 

 Ihana Nelli Matula 
 


Reino Nordin 
 Evelina  otti yleisön haltuun.. Väkeä alkoi olla todella paljon täss kohtaaMikael Gabriel veti torin niin täyteen ettei kuvia saanut otettua....ärsyttävää, kun ei anneta pienemmille tilaa vaan ängetään eteen. 
 

5 kommenttia:

 1. Kivat synttärivideot ja kivoja kuvia tuolta ylexpop keikalta. Aika huvittavaa kun ensin sanoit että teki mieli karjaista ihmisille että menevät pois edestäsi mutta sitten kuitenkin olit sanonut asiasta, niin oikeastaan ei noin voi kenellekään sanoa. En yhtään ihmettele kun ihmiset olivat vain kääntyneet katsomaan sinua. Vaikka oletkin pienikokoinen, niin ei se sinua oikeuta noin käyttäytymään. Toki ymmärrän sen jos kuvia ottaa ja joku siinä heiluu tai on näköesteenä niin onhan se ärsyttävää mutta ei sille mitään voi. Toki voihan asiasta huomauttaa nätisti mutta se on väärin jos sanot että pitäisi mennä pois. Ja sinun mielestäsi looginen järjestys keikoilla pitäisi olla pitkät ihmiset takana ja lyhyet edessä. Tietenki ajattelet asian noin kun olet lyhyt. Mutta kysehän ei ole onneksi mistään pituusjärjestyksestä vaan lähinnä se on kerkeämisasia eli hyvissä ajoin paikan päällä niin saa keikkaa varten itselleen hyvän paikan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä minä sen tiedän. Ärsyttää vain kun en omista pituutta! Huom!. tää on mun mielipide ja mielipide asioista EI VOI KIISTELLÄ! :DD

   Poista
 2. Milloin tulee uutta videota?

  VastaaPoista
 3. Moi! video-ehdotuksia.. :) juhannusvideoo.. video jossa yrität meikata kuten joku toinen youtubettaja eli esim. yritin seurata henry harjusolan meikkitutoriaalia. jos jäi hämäräksi tää ehotus niin tsekkaileppa videoesimerkki youtubesta , ois toooosihauska semmonen :) koita joskus tehä joku asmr-video :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhannusvlogi on jo tubessa ja mä oon niin surkea meikkaamaan että ehkä en lähde tuota kokeilemaan xD Kiitos ideoista kuitenkin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)