sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

Viikonlopun tapahtumia [video]

Olen touhunnut yhtä jos toista tänä viikonloppuna. Jos haluatte pidemmän yhteenvedon puuhistani alta  löytyy hieman pitkähkö, mutta ei tylsähkö videoSeinäjoen reissuni lumisateineen ja pyryineen, oli jännittävä ja antoisa. Täytyy myöntää, että näin viikonloppuisin lipsun joskus lupaamistani terveellisistä elämäntavoista, annan itselleni luvan herkutella. Silloin nautin minulle mieluisista herkuista. Tosin, kuten huomasitte, en kallisunut karkkihyllylle päinkään. Tarkennuksena pepsit olivat sokerittomia ja kermaviilit laktoosittomia.
Tein perjantaina  aivan ihanaa mustikkarahkapiirakkaa. Tässä teille resepti Mustikkarahkapiirakka, joka on otettu KatinAsiat Youtube-kanavalta. Se löytyy myös Katin blogista Tavallista arkea
Täytyy sanoa, että vaikka itse  onnistuin hieman käräyttämään pinnan (unohdin sen hyvä kikan, että peitä vuoka foliolla ettei pinta pala), maussa ei ollut kertakaikkiaan mitään vikaa. 
Onneksi tänään on sunnuntai, paninit on ahdettu mahaan, piirakastan on syöty se mitä on syöty, en kerro teille, tänään on lepopäivä. Saan rauhassa lötköttää sohvalla, nautiskella elämästä ja  olla tekemättä mitään. Huomenna alkaa taas arkinen aherrus, joten hyvin rentouttavaa sunnuntaita ja  viikkoa kaikille. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!