maanantai 5. helmikuuta 2018

Minun treenit

Jotkut ovat kyselleet minun treenaamisesta, missä treenaan ym. En voi sen enempää kertoa teille mitä olen jo kertonut aikaisemmin. Minä käyn jumppaamassa fysioterapiassa Vähässäkyrössä, tuon enempää teidän ei tarvitse tietää. Jumppa on jokaisen yksityinen asia, eikä paikalla ole merkitystä tässä tapauksessa. Kutsun jumppaa treenaamiseksi, koska se käy ihan täysin treenaamisesta. Lihaksia ylläpidetään laitteissa ja myös ilman laitteita tehdään joitakin liikkeitä. Käsipainoilla teen myös joitakin liikesarjoja.
Kehonhuolto on myös todella tärkeää, varsinkin jos on lihaskireyttä. Itse en saa venytettyä täydellisesti jalkojeni lihaksia, joten jumppari hoitaa jalkojeni venytyksen. Fysioterapia on joka viikko 2x viikossa. En oikein muuta tänne tuosta jumpasta pysty kertomaan, koska en suunnittele treenejä etukäteen. Jumppahetkellä keskustellaan ja suunnitellaan  sitä, mitä sillä hetkellä tehdään missäkin laitteessa. Tällä viikolla (tiistaina)  aloitetaan käsilihaksilla ja vatsoilla, loppuviikosta (torstaina) tehdään jalkoja ja selkää. Liikkesarjoja on aina 3 laite/liike, toistoja noin 15. Painot minulla on joka laitteessa,  eli 10-15kg, käsipainoissa 1-4kg.
Jumppakaava toistuu joka viikko samanlaisena, liikkeet ja järjestys saattavat joskus vaihdella. Koen kuitenkin ettei minun ole tarvetta kirjoittaa siitä joka viikko. Kirjoitan  kuitenkin viikon päätteeksi yhteenvedon ja oman näkemykseni treeneistä. 
Yritän nyt täysillä keskittyä treenaamiseen enkä voi kaikesta aina kirjoittaa tänne blogiin. Kiitos kuitenkin kaikille palautteista. Otan teidät lukijatkin huomioon,  Kirjoitan omasta elämästäni ja asioista jotka on minulle tärkeitä. Yksityisyydestäni pidän myös tiukasti huolta, eli ette kaikkea tule täällä näkemään/lukemaan. Nyt on aika lähteä ulos reippailemaan raikkaaseen, aurinkoiseen ilmaan.

💙 Hyvää viikon alkua jokaiselle. 💙
       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!