sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Bloggaaminen/vloggaaminen


Haluan puhua tästä aiheesta, koska se koskettaa minua joka päivä. Bloggaaminen on minulle lähinnä vapaa-ajan harrastus, jossa  voin tekstin kautta ilmaista itseäni sanoin. Blogissa pidän päiväkirjaa päivittäisistä, aivan arkisista touhuistani kirjallisesti.Youtubessa saman, mutta videon muodossa. Eli kaikki kertoo siitä miten minun arkeni sujuu. Tarkoitus ei ole tehdä mitään kuningasromaania, vaan kertoa elämästäni sellaisena, kun se tällä hetkellä on.

Nyt on talvi kylmää ja pimeää. Tekemiset on vähän vähissä mutta odottakaapa, kun tulee kesä. Silloin olen parhaimmillani. Tulee materiaalia sekä blogiin että youtubeen. Nimittäin talvella minun on  hieman vaikea liikkua kiitos lumen,  jään ja tämän lihassairauteni. Mutta kesällä pääsen kirmailemaan hauvelini kanssa, pääsen metsään kuuntelemaan satakieliä ja käkiä (hahah ikäänkuin olisin ikinä kuullut niitä), no jotain tirputtimia kuitenkin. Jokaisella meillä on lempivuoden aikamme, minun on kesä. Mikähän on sinun, milloin itse olet kaikein aktiivisin?. 

Sekä blogitekstieni että youtube videoni on tarkoitus muistuttaa minua itseäni sekä teitä siitä, että jokaisella päivällä on merkitystä. Jokainen päivä voi tuoda jotakin iloista, joskus saan aikaiseksi todella herkullisen ruoan tai leipomuksen.  Joskus taas vietän päivän vain laiskottelemalla. Molemmat sopivat hyvin. Tarvitsen palautumisaikaa, kun olen esimerkiksi käynyt jumpassa. Ei aina tarvitse mennä satalasissa, joskus on parempi hidastaa tahtia ja vetää syvään henkeä. Näin minä toimin. Silloin kun ei ole mitään annettavaa, ei myöskään tule blogitekstejä, eikä videoita. Tunnen kuitenkin, että ehdin vielä paljon joten kuulemisiin.
Otan tietenkin teidät lukijatkin huomioon ja voitte laittaa kommentteihin toivepostauksia, jos on jokin tietty aihe mistä haluatte että teen postauksen tai videon niin kertokaa toki se minulle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!