tiistai 1. elokuuta 2017

Vastaus kysytyimpään kysymykseen

Minulta on jo pariin otteeseen kysytty tämä kyseinen kysymys johon tein teille nyt vastauksen. Toivottavasti tuo vastaus on teille mieluisa, koska en oikein osannut paremmin asiaan teille vastata. Olen haaveillut youtubettamisesta jo kauan, mutta en tiedä olenko tarpeeksi rohkea kutsuakseni itseäni "tubettajaksi", olen vain tavallinen tallaaja ja "vloggaaja" kuvaa tekemistäni paremmin. 
Eikä se  nimike määritä millainen vloggaaja olet. Teetpä sitten tavallisia videoita tai ammattimaisia videoita. Vloggaaja on vloggaaja tittelistä huolimatta. Enkä tee näitä videoita todellakaan rahan takia, vaan omaksi iloksi ja videoiden tekeminen saa minut hyvälle tuulelle. (Ei kuitenkaan aina näin ole) Videon tekijöilläkin saattaa olla huonoja päiviä tai ettei videoiden tekeminen nappaa. Silloin ei kannata alkaa ottaa sitä kameraa sieltä laukusta. Itsellä niitä päiviä on ollut usemapi tässä matkan varrella. En kuitenkaan ole antanut sen näkyä kanavallani, koska haluan pitää sen positiivisena ja innostavana muille katsojille. 
Tämä blogikin alkaa taas talvea kohti aktivoitumaan. Kenties et ole vielä blogini lukulistalla lisää itsesi sinne, niin näet nopeammin, koska tulee uusin julkaisu tai video. 


Töihin paluu sujui odotettua helpommin, mitä nyt pieni väsymys ollut koko päivän, kun heräsin todella aikaisin tänä aamuna (6:44) , olin todella hämmästynyt, että miten voin herätä työaamuna tuohon aikaa.? No selitys oli helppo, minua jännitti. en vain osaa olla jännitämättä töihin paluuta. Jonkun ajan kuluttua, kun oli kuulumiset vaihdettu niin aloin rentoutua. Huomenna onkin kunnon työpäivä tiedossa, sekä jumppa päivän päätteeksi. Saa nähdä kuinka väsynyt olen loppu viikosta. 


Video vastauksesta:

11 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juu , ei tämä homma kaikilta onnistu :)

   Poista
 2. Sulla on kiva blogi ja tyyli ilmasta itseäsi :) Mukavaa oli katsoa sun videoita. Itse en osaa moisia tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon :) Kiva kuulla että videot ovat katsojeinkin mielestä hyviä. :) Olen niin itse kriittinen, että kaikki videoni saattavat mennä 100x uusiksi ennen kuin olen tyytyväinen. En kelpuuta kun parhaat videot.

   Poista
 3. Mä olen ihan pihalla Tube-maailmasta, täytyisi tutustua että pysyisi kartalla maailman menossa. Tsemppiä niin vloggaamiseen kuin töihin paluuseenkin! :)

  VastaaPoista
 4. Oo, nuo videot on kyllä kivoja katsella :) Itse en osaa moisia tehdä eikä minusta olisi "kameran eteen", mutta hauskoja ne on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, joo , olen huomannut, että ei tämä itseltäkään aina helposti käy. Välillä tulee pala kurkkuun ja taas toisinaan olen kun vanha tekijä näiden kanssa.

   Poista
 5. Tsemppiä tulevaan työviikkoon! :) Lomalta paluu on aina vähän tylsää/rankkaa, itselläkin se edessä reilu vkn päästä. Video tuo kivasti elävyyttä blogiin, ehkä joskus opettelen itsekin :P hyvää kesää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinulle :) Ja kiitos paljon :)

   Poista
 6. Varmaan aivan oma maailmansa tuo tubettaminen. Olet rohkea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Marja :) Kyllä tämä rohkeutta vaatii ja että olet sujut itsesi kanssa kameran edessä.

   Poista

Kiitos kommentistasi :)