tiistai 1. elokuuta 2017

Vastaus kysytyimpään kysymykseen

Minulta on jo pariin otteeseen kysytty tämä kyseinen kysymys johon tein teille nyt vastauksen. Toivottavasti tuo vastaus on teille mieluisa, koska en oikein osannut paremmin asiaan teille vastata. Olen haaveillut youtubettamisesta jo kauan, mutta en tiedä olenko tarpeeksi rohkea kutsuakseni itseäni "tubettajaksi", olen vain tavallinen tallaaja ja "vloggaaja" kuvaa tekemistäni paremmin. 
Eikä se  nimike määritä millainen vloggaaja olet. Teetpä sitten tavallisia videoita tai ammattimaisia videoita. Vloggaaja on vloggaaja tittelistä huolimatta. Enkä tee näitä videoita todellakaan rahan takia, vaan omaksi iloksi ja videoiden tekeminen saa minut hyvälle tuulelle. (Ei kuitenkaan aina näin ole) Videon tekijöilläkin saattaa olla huonoja päiviä tai ettei videoiden tekeminen nappaa. Silloin ei kannata alkaa ottaa sitä kameraa sieltä laukusta. Itsellä niitä päiviä on ollut usemapi tässä matkan varrella. En kuitenkaan ole antanut sen näkyä kanavallani, koska haluan pitää sen positiivisena ja innostavana muille katsojille. 
Tämä blogikin alkaa taas talvea kohti aktivoitumaan. Kenties et ole vielä blogini lukulistalla lisää itsesi sinne, niin näet nopeammin, koska tulee uusin julkaisu tai video. 


Töihin paluu sujui odotettua helpommin, mitä nyt pieni väsymys ollut koko päivän, kun heräsin todella aikaisin tänä aamuna (6:44) , olin todella hämmästynyt, että miten voin herätä työaamuna tuohon aikaa.? No selitys oli helppo, minua jännitti. en vain osaa olla jännitämättä töihin paluuta. Jonkun ajan kuluttua, kun oli kuulumiset vaihdettu niin aloin rentoutua. Huomenna onkin kunnon työpäivä tiedossa, sekä jumppa päivän päätteeksi. Saa nähdä kuinka väsynyt olen loppu viikosta. 


Video vastauksesta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!