sunnuntai 6. elokuuta 2017

Ensimmäinen työviikko ohi

  

Ensimmäisenä työviikkona siis ukkostaa, tämä oli tämän kesän ensimmäinen kunnon ukkonen. Enkä uskonut , että se tulisi noin voimakkaana. Yöllä nimittäin räiskyi ja paukkui täällä niin lujaa, että koko talo tärisi. En saanut kuvattua kauhena hyvin yöllä ukkosta tuolla kamerani huonolla tarkennuksella.....Mutta välähdyksiä ja salamointia näin kyllä ihan tarpeeksi. 
Voitte uskoa , että tuollaisessa paukkeessa ja  välkkeessä on vaikea nukkua. Tuo yllä oleva video on siis kuvattu Ke-To välisenä yönä klo. 03:45 
Seuraavana päivä olin hieman yli väsynyt, kun ukkonen valvotti koko loppu yön. 
Töissä siitä puhuivat kaikki. Enkä yhtään ihmettele, oli se sen verran hurjaa räiskintää. 

Mitä tähän videoiden tekemiseen tulee, niin kiitos kaikille teidän rohkaisevista ja ihanista kommenteista. Tykkään tehdä oma tyylisi videoita ja  on ihana huomata kuinka ihanan vastaannoton videoni saavat. 
Harkitsin kauan, ennenkuin tein lopullisen päätöksen vloggaamisen aloittamisesta. Blogin pitäminen tuntuu yhtä mielenkiintoiselta, kun videoiden kuvaaminenkin. 


Ensiviikolla  onkin minulla  vain 4 pv töitä, koska Torstaille tuli yksi palaveri, josta en voi täällä kertoa sen enempää. Keron, kun sen aika koittaa. Se liittyy kuitenkin minuin , mutta täällä en asiaa avaa enempää. Myöskin avotyöt alkavat viikon parin päästä, enkä malta odottaa, että pääsen taas kirjastolle  tekemään töitä. 
Myös uudet lukijat / seuraajat, käykää tilaamassa youtube kanavani, niin näette videoni paremmin ja nopeammin. Ne kaikki joilla ei ole youtube / google tiliä voitte lukea blogiani myös anonyyminä. Nyt siis äkkiä painamaan "lue blogia" nappia tuolta oikeasta boksista. 
Kuitenkin suosilteltavaa olisi, että tilaatte blogin ja kanavani, niin ei tarvitse aina etsiä blogia googlen kautta. Se on aika työlästä. 
Minä alan nyt editoimaan uutta videoita teille  joten palaillaan seuraavan videon merkeissä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!