sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Kesäloma kohta loppuu

...Niin pian se oikeasti sitten loppuu, enkä haluaisi ajatella sitä vielä, mutta vapaita on enää tasan 2 päivää *Sniif* Töihin paluu 1kk loman jälkee ärsyttää, enkä tiedä kuinka taas suhtautua kauheaan meteliin, häsäämiseen ja rutiineihin. Olen kuitenkin saanut nauttia hyvästä seurasta, kavereiden kanssa olemisesta ja perheen kanssa olemisesta. Nitakaan ei ole jäänyt huomiotta.
Videoita alkaa nyt ensiviikosta lähtien tulla harvemmin koska käyn kuitenkin töissä, treeneissä ja musaterapiassa. Sekä kirjastossa avotöissä.

Mitäs olette olleet mieltä minun videoista, niitä on tullut kesällä melkoisen vähän , mutta en halunnut koko kesääni viettää kamera kourassa.


Oravakin pääsi taas linssiuteilemaan mulle tuossa toissa päivänä. 
Videotkin on nyt hetken tauolla, kun ei ole motivaatiota tehdä yhtään mitään. Työtkin vaikuttaa asiaan, kun en ehdi kameraan aina tarttumaan. 

MITÄ VIDEOITA SITTEN TULEE, KUN OLEN TÖISSÄ?
- No Myday videoita tulee jonkin verran, MyWeekend videoita sitäkin enemmän , koska viikonloput on ainoat milloin ehdin, sitten tehdä kunnolla juttuja ja käymään paikoissa. 
DIY videoitakin alkaa sitten lähempänä talvea tulla taas, kun sisustus into alkaa. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Myöskin leivonta videoita alkaa taas , kun minulta on tilattu yksi syntymäpäiväkakku ja saa nähdä teenkö sinne muitakin leivoksia. Siitä en kerro enempää. 
Jos ette vielä ole tilanneet youtube kanavaa käykää tekemässä se nyt niin pääsette premmin näkemään mitä kanavallani tapahtuu. 


Nyt lähden nauttimaan ihanasta auringosta ja viimeisistä loma päivistä, palaillaan jonkun ajan päästä, kun olen saanut työrytmin kohdilleen ja on taas uutta intoa tehdä videoita. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!