sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Q&A ?!?

Nyt teillä olisi mahdollisuus kysyä minulta mitä mieleen juolahtaa. Olen tehnyt näitä monia, mutta ikinä ei ole tullut tarpeeki kysymyksiä , että olisin voinut tehdä kunnollisen postauksen vastauksista. Nyt toivoisin, että niitöä kysymyksiä tulisi enemmän kuin yksi tai kolme. Monet vlogaajat ja bloggaajat tekevät näitä mutta koskaan ei minun kohdallani ole kysymyksiä tullut kuin yksi tai kaksi. Ajattelin että kysymyksiin voisin vastata sitten videolla. Joten nyt kysymyshattu päähän ja kysymyksiä laittamaan. :)
P.s! Aikarajaa kysymysten laittamiselle ei ole. Eikä tarvitse olla lukija/seuraaja laittaaksesi kysymyksesi minulle =) Olkaa nyt uteliaita ja kyselkää mitä haluatte tietää.  Näitä olisi aina välillä hauska toteuttaakkin. :)

5 kommenttia:

 1. Heitetäänpäs nyt uutena lukijana muutama... Mitä harrastat tai mitä haluaisit harrastaa? Omistatko eläimiä ja mitä (tai jos et niin mitä haluaisit/miksi)? Oletko ollut aina kiinnostunut leivonnasta ja ruuanlaitosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavia kysymyksiä....tällaisia lisää! <3

   Poista
 2. moi! tässä pari kyssärii. millasista ihmisistä pidät? millasia kamuja sul on? mikä on sun toive/haaveammatt? haluisitko joskus tulevaisuudes opiskella jotain lisää? lempitv ohjelma? millasta musaa kuuntelet?

  VastaaPoista
 3. kuinka innostuit bloggaamisesta? kuka on mielestäsi paras bloggaaja tai vloggaaja?

  VastaaPoista
 4. ketä on sun mmielestä paras vloggaaja tai bloggaaja?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)