torstai 20. huhtikuuta 2017

Onko tää bloggaaminen enää kiinnostavaa?

Nyt oon seemmoinen fiilis, että on pakko tulla teille tästä kirjoittamaan. Olen seurannut muita blogeja ja vlogeja myös. Omani tuntuu aika pieneltä niihin verrattuna, Myöskin lukija määräni on huomattavasti pienempi. en oikein ymmärrä mik teitä kiinnostaisi lukea, kun en saa mitään vastakaikua lukijoilta tai seuraajiltani, Joka kerta kun teen Q&A  postauksen siihen ei reagoida mitenkään tai yksi ihminen korkeintaan reagoi ja muut vaan käy ja jättää kommentoimatta. Kertokaapas nyt onko tuohon jokin painostava syy miksi blogini on pelkkää ilmaa?.
 Se on bloggaajalle aika rankkaa jos jätetään ringin ulkopuolelle. Ymmärrän että suositut blogit on nii ihania ja mahtavia, mutta se että jätetään muut ulkopuolelle ei ole oikein. Tavalliset bloggaajat ovat myös mielenkiintoisia jos viitsii lukea tekstin kunnolla loppuun menettämättä kiinnostusta blogista. Onko tämä blogi muka noin huono, että liitytään lukijoiksi vaan kuvien tai kivan ulkoasun takia. Nyt toivoisin, ettei tätä nyt oteta niin tosissaan mutta  kun kerta saa vapaasti kysyä tai olla utelias niin olkaa. Ja muutenkin kuvien takia en tätä blogia ylläpidä.
Jos jotakin tiedän niin tiedän sen että tämä on tylsää, kun pyytää lähettämään kysymyksiä missä tahansa some kanavassa niin muutamaa vaan kiinnostaa, se kertoo että minun täytyy alkaa tekemään enemmän tänne asioita ja selkeämmin pyytää ihmisiltä mielipiteitä.
En enhkä tee sellaisia postauksia kun julkisbloggaajat tekee, mutta tää on mun tyyli.
Eikä kyse ole vaan Q&A jutuista vaan muistakin. Blogissani käydään ahkerasti mutta siihen se sitten jääkin. Olen tätä ihmetellyt jo jonkin aikaa.
Jos tänn aijon jatkossa postata niin toivon että myös lukijat olisivat mukana, koska osaksi teidän takia minä tätä blogia ylläpidän ja myös tästä on tullut toinen työ minulle.
Kesällä on tulossa paljon postauksia videon muodossa ja kasvimaan kanssakin aijon videoita tehdä eli tänne tulee myös vlogia. nyt menen jatkamaan vlogin tekoa ja saunomaan. Tulin vain purkamaan tämän sydämmeltäni koska tää ärsyttää minua. Kyselkää , antakaa palautetta, niin tiedän mitä teen toisin. Kommentoikaa, keskustelkaa. olen puhunut KIITOS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!